Skip to Content

Települések tartalommal

Cikk-cakk Hírszőnyeg. Söpörd be alá!

Küldd be rövid cikkeidet, azonnal megjelenítjük.

Kategóriák ABC sorrendben

A (70)
B (48)
C (24)
D (10)
E (54)
F (52)
G (18)
H (36)
I (28)
J (13)
K (87)
L (25)
M (48)
N (25)
O (19)
P (34)
R (31)
S (89)
T (50)
Ü (24)
V (47)
W (11)
X (1)
Y (1)
Z (15)

Minden

 • A CBCT diagnosztikai eljárás olyan háromdimenziós digitális képalkotó vizsgálat, ami részletes információt nyújt a fogak és a csontszerkezet állapotáról. A segítségével pontosan megállapítható, hogy mi is a probléma, időben felismerésre kerülhetnek olyan elváltozások, amelyek még panaszokat nem okoznak, ez pedig hozzájárul a kezelések sikerességéhez is. A vizsgálat mindössze 30-40 másodpercig tart, ülnünk kell egy széken és mozdulatlannak maradni, hiszen kizárólag így készíthető részletekbe menő, éles felvétel. A CBCT is kibocsájt röntgensugarakat, ám nem olyan nagy mértékben, mint a hagyományos CT. Ettől függetlenül az ólomköpeny használata mindenképp szükséges, valamint a testükön lévő fémeket is távolítsuk el, gondolunk itt a fülbevalóra vagy nyakláncra. A vizsgálatot elvégeztethetjük a VIP Dental rendelőjében is, ahol készséggel állnak a rendelkezésünkre, illetve rendkívül modern technológiával rendelkeznek.

 • Fejezd ki érzelmeid a pároknak készült karkötőkkel. A karkötők mintájának jelentése, hogy egy részed a párodnak adtad, ahogy ő is neked adta az övét.  Páros karkötő, kifejezi az összetartozást egy egész életen át. Lepd meg magatokat, fejezd ki neki, hogy mindig ott leszel neki, bármerre is jársz a világban! A páros karkötőknél vannak King - Queen karkötő , vagy éppen anchor karkötő fajták is. Érdemes megnézni mindet, mert biztosan talál mindenki magának megfelelőt. Sokan az egyszerűbbeket kedvelik fekete-fehér színben, de vannak akik a hivalkodó karkötőket, sok aranydíszítéssel. 

 • Egy cég szervezeti növekedése,igazi hatékonysága azon múlik, hogy figyelembe veszi-e a cégen belüli egyéni érdekeket és a cégen kívüli, különböző környezeti hatásokat. A szervezetfejlesztés tudatosan felkészíti cégét a várt és kevésbé várt változások megfelelő kezelésére.
  Mikor versenyképes egy cég? Ha innovatív, nagyon rugalmas, ha az elkötelezett dolgozókat nem csak meg tudja szerezni, hanem meg is tudja tartani, lépést tart a szervezeti, technológiai, környezeti változásokkal. Erre az alkalmazkodóképességre tanítja meg cégét a HRsiker szervezetfejlesztési programja.

 • A férfiaknak számtalan dolgot vehetünk ajándékba, ma már rengeteg mindent beszerezhetünk, aminek örülnének, bár a feladat még így sem egyszerű. Férjeknek, nagypapáknak, apukáknak, haveroknak egyaránt megtalálhatjuk a legideálisabbat úgy, hogy még ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Ugyanis több olyan webáruház is létezik, amelyek ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkoznak. Például a Clean Step Mat csodalábtörlő a diszkontdepo kínálatában sok minden van, amiből kedvünkre válogathatunk, a szépségápolási cikkektől kezdve egészen a karórákig, szerszámokig, sporteszközökig, autóhoz köthető kiegészítőkig minden megtalálható. Az első lépés, amikor egy férfinak ajándékot akarunk vásárolni, hogy átgondoljuk milyen nagyságrendűt szeretnénk. Ugyanis teljesen más, amikor a szívünkhöz közelálló személyt akarunk meglepni, vagy egy férfi kollégánkat. Minden esetre az illető munkáját, hobbiját is jó, ha figyelembe vesszük.

 • 30% kedvezmény az ablakcseréből - Zsola Ablak
  Rehau és Kömmerling ablakcsere akció!
  Ablakcsere most azonnal!
  Cseréljen új ablakot akár 1 nap alatt!
  Fizessen egy sima kategóriás ablakért , és kap egy prémium ablakot!

   
  Kiváló érték arányú műanyag ablakok, akciós beépítés
  Rehau, Deceuninck, Gealan - kiváló minőségű műanyag ablakok
  30% -os ablakcsere kampány!
  Új ablak, új ajtó - a biztonság kedvéért 30% kedvezménnyel!
  A folyamatos fejlődés és a modern technológia miatt magas műszaki tartalommal és elegáns kivitelű nyílászárókat kínálunk.

   
  Hosszú távú nyugdíjas kedvezmény: 5%
  Kérje ajánlatunkat a nyugdíjas kedvezménnyel kapcsolatban!
  A megrendelt ablakokat 1 nap alatt beszereljük!
  Ablakcsere
  A műanyag ablakszerkezetek diszkont árai bruttó árak, beleértve:

  • Ablakok szállítása az építkezéshez
  • A régi ablakok szakszerű lebontása
  • Új ablakok telepítése
  • Lécek, párkányok
  • Szerelőanyagok
  • A munkaterület megtisztítása, takarítás
  • A régi ablak elszállítása

  Műanyag ablakok

  1. Rehau műanyag ablakok
  2. Rehau műanyag ablakok
  3. Rehau innováció bevezető áron!
  4. Passzív ház értékek - közepes költségek!
  5. Új Rehau Synego 80 ablakprofil

   
  A németországi REHAU az egyik legrégebbi és legtapasztaltabb műanyag ablak- és ajtóprofil-gyártó Németországban.
  Rehau ablak részletei ablak árlista
  Gealan műanyag ablak
  Gealan műanyag ablak
  Új Gealan S 9000 nyílászárók. Csúcsminőség extra kedvezménnyel!
  A németországi GEALAN ablakprofil Európában az egyik legrégebbi és talán a legtapasztaltabb műanyag ablak- és ajtóprofil-gyártó.
  Gealan ablak részletei ablak árlista
  Aluplast műanyag ablakok
  Aluplast műanyag ablakok
  Az ALUPLAST GMBH folyamatosan gyárt és fejleszt műanyag nyílászárókat, több mint 40 éves szakmai tapasztalattal. Az ablakok számos minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, beleértve az ISO-t, a TÜV-t és a magyar ÉMI-t.
  Aluplast ablak részletei ablak árlista
  Deceuninck műanyag ablak
  Különleges színhatású, kiváló minőségű Deceuninck ablakok külön kérésre kiválaszthatók. UV-stabilitása és időjárásállósága miatt a színek évekig ragyogóak lesznek.
  Deceuninck ablak részletei Különleges ablakárak
  Információk az ablakok, ajtók, erkélyajtók és bejárati ajtók csere
  Várjuk érdeklődését elérhetőségeink egyikén, és ajánlatot adunk 1 napon belül!

 • Strasszer Balázs vagyok, 2016-ban végeztem mint gyógy és sportmasszőr. Szakképzett oktatóktól és masszőröktől szereztem meg tudásom (Pannon Kincstár Tanoda, Budapest).
  Szakmai gyakorlatot az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI), valamint a Lukács Gyógyfürdőben, és a Szent György Kórházban (Székesfehérvár) töltöttem.
  A legtöbb ember a gyógymasszázst veszi igénybe, aminek részét képezi a svédmasszázs, mivel sokan szenvednek nyaki, vállövi, valamint háti problémákkal. A gondok kiváltó oka legtöbb esetben a stressz, valamint a számítógép előtt végzett munka során a hanyag testtartás
  Napjainkban az emberek többsége a nap nagy részében nyomkodja a mobiltelefont, ami miatt kialakul az ügynevezett SMS-nyak, és ez később mindennapos szédüléshez, rossz közérzethez vezet.

 • A fűtőkábeles padlófűtési technológia közel 40 éves múltra tekint vissza. Főbb jellemzői, az alacsony beruházási költség és a megbízhatóság ezen idő alatt nem változtak. A technológia azonban jelentős változáson esett át, így minden eddiginél jobb üzemi hatásfokot és hosszabb élettartamot  garantálnak. A fűtőkábel technológia alapvetően padlófűtési rendszerek kialakítására lett kifejlesztve azonban mára számos, az általános felhasználástól eltérő alkalmazása ismert (pl. garázsfeljárók fűtése, hó- és jégmentesítése). A fűtőkábeles rendszerek méretezése és tervezése, önálló fűtés kialakítása esetén szakember feladata.
  A fűtőkábelek beépítése az aljzatbeton képzésekor gyorsan és alacsony költségek mellett kivitelezhető. Üzemeltetésük vezérelt áram (kedvezményes éjszakai tarifa) alkalmazása mellett még gazdaságosabb.
  Az elektromos fűtőkábel működési elve a fizika egyik alaptételét, az úgynevezett ohmikus ellenállást alkalmazza. Az ohmikus ellenállás lényege, hogy minden elektromos eszközben (vezeték, kábel) a potenciálkülönbség (elektromos feszültség) az ellenállás hatására az elektronok mozgása nagyrészben hővé alakul.
  A fűtőkábelek működéséhez 230V-os normál hálózati feszültség szükséges.
  A fűtőkábeleket gyárilag méretre vágott és egyedileg meghatározott ellenállással gyártják. A gyártás során kialakított kábel méret ezért az ellenállás megváltozása nélkül utólag nem változtatható meg.
  A fűtőkábel dupla érintésvédelmi szigeteléssel és elektromos árnyékolással van ellátva, ezáltal kinti és vizes helyiségekben történő alkalmazásra egyaránt alkalmas. A fűtőkábel gyárilag rögzített bekötő vezetékkel rendelkezik, ennek köszönhetően a kábel gyári kialakításán kívül más kiegészítő eszközre nincs szükség.
  Napjainkban egyes oldalakon, és szponzorált cikkekben lehet olvasni az elektromos padlófűtések esetében felmerülő “elektroszmog”-ról. Tudományos szempontból az épületbiológia az asztrológiával és a homeopátiával egy szinten kezelendő, arra fogékony emberek megtévesztésén alapul. Az elektroszmog mint olyan egy tudományosan definiálatlan fogalom, minden elektromos fogyasztó esetében megjelenik egy háztartásban un. elektromos tér, annak az emberi testre sem jótékony sem pedig negatív hatása nincs bizonyítva. Pont az áltudományos mivolta miatt nincsenek vonatkozó szabványok sem, mindössze ajánlások.
  Az elektromos padlófűtés alacsony beruházási költségekkel alakítható ki, üzemeltetése gazdaságos és karbantartásmentes.
  A fűtőkábelek ára az elmúlt évtizedben, a technológiai fejlődés miatt nem változott jelentősen. Kérje díjmentes árajánlatunkat mely a technológiai kiíráson, árakon felül tartalmazza a szükséges energiaigényre (helyiségenkénti teljesítmény és áramfelvételi adatok ) vonatkozó információkat is.
  A hagyományos épületgépészet kizárólag a mesterséges teljesítmény tényezők alapján vizsgálja a fűtési rendszereket, azonban az alacsony energiaigényű jól hőszigetelt épületek esetében ez már nem elégséges.
  A modern épületgépészet hosszútávú megtérülési számításokat végez és a felhasználók egyéb igényeit is figyelembe veszi. Az elektromos fűtés a következő előnyöket nyújtja a felhasználónak:
  - Alacsony beruházási költség
  - Gyors kivitelezés
  - Biztonság
  - Zajtalan működés
  - Karbantartásmentes
  - Helyiségenkénti hőfokvezérlés
  - Üzembiztonság, önálló fűtéskörökkel
  - Megújuló energia használata

 • Professzionális szaktanácsadóktól tudhat meg mindent a terhesség, vajúdás, szülés és újszülöttgondozás témájában. Eloszlatják a kételyeket, bemutatják, mit hogyan kell vagy érdemes csinálni az anyává válás és az anyaság elejének időszakában. Ugyanitt egyéb különleges módszerek elsajátítására és kényelmi szolgáltatásokra is lehetőséget biztosítanak.

 • A gyerekkönyvek még mindig nem mentek ki a divatból, ellentétben sok regénnyel, verses kötettel, tudományos cikkel, ezeket még mindig fizikai valójukban vásárolják az emberek. És miért? Egy könyv nem csak a tartalma miatt érdekes, hiszen illata van, ábrákat tartalmaz, vastag, kézzel fogható, csodás emlékeket idéz. A gyerekkönyvek gyakran még kihajtható, mókás ábrákat is tartalmaznak, sőt újabban, hogy a gyerekek figyelmét lekössék; némelyik gyerekkönyv még zenél, villog is, bár a könyveket elsősorban nem ezért vesszük. A gyerekkönyvek jók: a babának a mondókák, verses dalocskák segítenek abban, hogy a ritmusérzékét és a szókincsét is javítsák, a kisebb óvodásoknak is javítja a memóriáját, és a zenei hallását a verses kis mondóka. A klasszikus meséktől a modern mesékig a gyerekek imádják a mesevilágot, amelyet szintén a gyerekkönyvekből tudunk igazán a hagyományok szerint elmesélni. A könyv sokáig megmarad, gyermekünk majd saját gyermekeinek is tud belőle mesélni. A gyerekkönyveket webáruházból is meg tudjuk rendelni, válasszunk olyan webáruházat, ahol széles a választék, és minden nekünk szükséges gyerekkönyvet meg tudunk vásárolni, a kicsiknek, és a nagyobbaknak is, akár legyen szó Disney mesékról, Bogyó és Babócáról, vagy a kötelező olvasmányokról!

 • A ciszterna a csapadékvíz elvezetés és újrafelhasználás központi egysége. Már az ókorban felismerték azt a tényt, hogy az esővizet össze lehet gyűjteni és különböző célokra fel lehet használni. Már az időszámításunk előtti időkben hatalmas csarnokokat vájtak a városok alá, és ide áramoltatták le a folyadékot.
  Hasonló elven működnek ma a városok alatt található víztározók is. Ezekben a gigászi termekben tárolják a közművek az ivóvizet, amelyet azután csőhálózatok segítségével eljuttatnak a háztartásokba és ipari telepekre. Ennek a rendszernek a működtetése, fenntartása, karbantartása jelentős költséggel jár, ezért drágul egyre jobban az otthonokban is elérhető víz.
  Csapadékvíz elvezetés otthon
  Van azonban egy másik megoldás, amely az ókori technológián alapul. Az otthonok számára elérhető csapadékvíz elvezetés és újrafelhasználás ma már széles körben elérhető, csak a szükséges eszközökre, pontos tervezésre és profi kivitelezésre van szükség. Ennek segítségével nem kell többé a közhálózatról, ivóvízzel locsolni, kerti tavat tölteni, autót mosni, de akár a mindennapi mosáshoz és wc öblítéshez is igénybe lehet venni a természet adta esőt.
  A csapadékvíz elvezetés esetén különböző csatornák segítségével felfogják a lehulló vizet, amelyet különböző szűrőkön keresztül eljuttatnak a ciszternába. Ez jellemzően a földbe van süllyesztve, vagy a pincében van elhelyezve. Az már csak a fantázián és a mérnökök munkáján múlik, hogy ezt követően hogyan lehet felhasználni az itt felhalmozott folyadékot.

 • Sajnos a kézmosás fontosságára csak egy olyan méretű világjárvány tudta felhívni a figyelmet, mint amilyen a koronavírus volt. Pedig rengeteg betegség és fertőzés megelőzhető lenne, ha az emberiség betartaná az alapvető higiéniai szempontokat. A kéz tisztasága az egyik legfontosabb annak érdekében, hogy el tudjuk kerülni a felesleges kórokozókat. 

  Kiemelten fontos, hogy a nedvesítést követően megfelelő mennyiségű szappan kerüljön a tenyérbe. A baktériumok és vírusok a legkisebb redőkben is képesek megtapadni, ezért gondoskodni kell az alapos tisztításról. Az ujjak teteje és a köröm alatti részek sem maradhatnak ki, különben saját szervezetünket állíthatjuk nem kívánatos kihívások elé.

  Oda kell figyelni a kéz szárítására is. A törölközőkkel az a gond, hogy ha valaki nem mos elég alaposan kezet, akkor a fertőzések könnyedén továbbragadhatnak. Erre kiváló megoldást jelentenek a papírtörlők. Az Atlantic Higiénia kéztörlő adagolói problémamentesen képesek ellátni feladatukat és még egy nagyobb intézménybe is ideálisak a higiénikus kézszárítás tekintetében.

 • A márkát 1969-ben alapította Bernd Freier, székhelye pedig Németországban, pontosabban Rottendorfban található. A tulajdonos kedvenc regényének a főhőséről nevezte el vállalkozását, ez volt az Oliver Twist S. A márkának egyik legfontosabb célja az volt, hogy minden évszakban tudjon valamit nyújtani a parfüm szerelmeseinek és, hogy elkápráztassa a hölgyeket, valamint az urakat egyaránt. A divatház nem csak kiváló karórákkal foglalkozik, hanem női, férfi ruházattal, kiegészítőkkel és ékszerekkel is. 

   

  A németek ismertek arról, hogy meglehetősen figyelnek a minőségre. Az s.Oliver sikerességét az is bizonyítja, hogy voltak már szponzorai speciális olimpiának és még különféle gyűjtéseket is szerveztek rászorulóknak, betegeknek. 

   

  Az s.Oliver karórák rendkívül trendik és stílusosak, bárki megtalálhatja a stílusának legmegfelelőbb darabot. Egy csodás s.Oliver karóra az Astorián kedvező áron érhető el, válasszon mihamarabb és rendelje meg pár kattintással!

 • Dr. Rusz Zoltán – Plasztikai sebész

  Az orvosi hivatást a családi tradíciók folytatásaként választottam…

  Az általános, majd a  plasztikai (égés) sebészet szakvizsga megszerzése után kilenc év klinikai tapasztalattal speciálisan az emlő betegségeinek sebészeti kezelésével folytattam munkámat a Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban az emlősebészeti részleg létrehozását követően. A részleg vezetőjeként a mellek jó és rosszindulatú betegségeinek onkológiai, onkoplasztikai és helyreállító műtétei alkották tevékenységem fő részét a szépségsebészeti beavatkozások mellett. Az itt szerzett több éves tapasztalat alapján tudom állítani azt, hogy a test harmóniájának helyreállítása nagyon fontos szerepet tölt be az ember önbizalmának visszaállításában és így a siker könnyebb elérésében. 2007-től magánorvosként csak esztétika kezeléseket és műtéteket végzek segítve azokat a hölgyeket és urakat, akiknek önbizalmuk javításához a testformájuk harmonizálása szükséges.

   

 • Az orvosi hivatást a családi tradíciók folytatásaként választottam. Az egyetemi diploma kézhezvétele után pályámat a Budapesti Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján kezdtem meg, ahol kitűnő szakemberek segítségével tanulhattam meg a szakma szerteágazó és színes palettáját, és a hivatás iránt tanúsított alázatot és fegyelmet. A plasztikai sebészet fortélyait is hasonlóan neves intézetben a Magyar Honvédség Központi Katonai Kórházában kiváló orvosok mellett sajátíthattam el.
  A plasztika sebészeti szakvizsga megszerzése után speciálisan a mell betegségeinek kezelésével folytattam munkámat a Schöpf-Merei Ágost Kórház emlősebészeti részlegének létrehozásával és annak vezetőjeként. A gyógyító tevékenységem kiemelt részét a mell rosszindulatú daganatainak onkológiai, onkoplasztikai és helyreállító műtétei alkották, az esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások mellett.
  Az itt szerzett több éves szakmai tapasztalatom alapján állíthatom, hogy a test, a forma helyreállítása nagyon fontos gyógyító szerepet tölt be a lelki egyensúly kialakításán keresztül az egészséges személyiség megjelenésében. 2007-től magán esztétikai plasztikai sebészként végzem “gyógyító” munkámat, segítve a szépülni vágyó hölgyeket és urakat.

 • A dokumentumkezelés tevékenységi körében számtalan, a dokumentumokhoz, iratokhoz közvetlen és közvetetten kapcsolódó feladatkör beletartozik. Ide sorolható az elektromos archiválástól kezdve az iratmegsemmisítés, iratkezelés, adatkezelés, irattár, iratrendezés, adatmentés, irattárolás, dokumentumtárolás is. Magyarországon vannak dokumentumkezelésre szakosodott cégek, amelyek ezen tevékenységek mindegyikét elvégzik. Érdemes olyan vállalatot választanunk ezekre, amelyek egyrészt jó reputációval, másrészt sokéves tapasztalattal rendelkeznek a dokumentumkezelés területén.Fontos, hogy a dokumentumkezelést végző cég ismerje a jogszabályi előírásokon túl a bevett szokásokon át az egyéb dokumentumkezelési fortélyokat, hiszen nem mindegy, hogy az adott dokumentumot milyen gyorsan lehet előkeresni, felhasználni, archiválni, megsemmisíteni.A DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft. sok éves tapasztalatával le tudja venni a terhet cége válláról, ha dokumentumkezelésről van szó. Budapesten, a IX. kerületben van az irodájuk, míg az irattáruk Gyálon található. Érdemes weboldalukon keresztül, vagy közvetlenül felvenni a céggel a kapcsolatot.

 • Minőségi gyári és utángyártott alkatrészek (akkumulátorok, kijelzők, kamerák (előlapi és hátlapi), hangszórók (beszéd- és csörgőhangszórók), töltő csatlakozók (micro USB, töltő csatlakozós panelek), házak, hátlapok (akkufedelek), sim olvasók, érintőpanelek (digitizerek) és sok más Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, Redmi készülékekhez kedvező áron!
  Tokok, üveglapok, kijelző védők, kamera lencse (plexi) védők, töltők, fülhallgatók Apple, Huawei, Samsung Xiaomi, Redmi, LG, Sony, Alcatel, Lenovo és sok más készülékekhez kedvező áron!

 • A Tea Palota az a hely, ahol mindenki megtalálja a kedvenc teáját. Nézz körül webáruházunkban és válassz magadnak egy teakülönlegességet, vagy vedd meg a kedvenc teád! Blogunkban tanácsokat, recepteket és ismeretterjesztő cikkeket is találsz, hogy nálunk soha ne kelljen unatkoznod!

 • Csapatunk több, mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az állványok és ipari polcrendszerek terén. Minden nap új és meglévő ügyfeleknek segítünk abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb tárolási megoldásokat. Célunk, hogy önnek kiváló szolgáltatást biztosítsunk a lehető legkedvezőbb árakon.

 • A hagyományos raklapos állvány elemeire épül a Drive-in raklapos állvány, az eltérés a közlekedés irányában és a tartósín konzolos elhelyezésén van. Bejárható raklapos állványrendszer tömbös tárolást biztosít az egységrakományok számára. Drive-in állványokkal a raktárunkban a rendelkezésre álló teret 85 - 90% ban tárolásra tudjuk használni.

 • Minden, ami a rugalmasan alakítható, kis és középvállalati tároláshoz szükséges. Csapatunk több, mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik a raklapos állványok és ipari polcrendszerek terén. Minden nap új és meglévő ügyfeleket segítünk abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb tárolási megoldásokat. Célunk, hogy önnek kiváló szolgáltatást biztosítsunk.

 • A karos állványrendszereket a kifejezetten hosszú, szálas vagy terjedelmes termékek tárolására tervezték, mint pl. fűrészáru, rétegelt lemez, fém- vagy műanyagcsövek. A karos állványok vízszintes és átlós oszloppántokkal egészíthetők ki a nagyobb stabilitás érdekében. Az acélszerkezetes kialakítás lehetővé teszi a targoncás gyors és hatékony anyagmozgatást. 

 • Karos állványok, szálanyagtárolók

  Karos állványok napjainkban a legjobb megoldását nyújtják szálanyagok, csövek tárolására. A tárolt alkatrészek szálanyagok - anyaguk nem jellemző. Fém, fa, műanyag profilok tárolása ideálisan megoldható.

 • Könnyűszerkezetes raktárcsarnokunk optimalizálva adja meg adott alapterületen a maximális raktári kapacitás kialakítását úgy, hogy optimális áron megvalósítja a maximális tárolási kapacitást a legkisebb beruházási költségek mellett. Szigeteletlen könnyűszerkezetes csarnokunk felhasználási lehetőségeinek, csak a megrendelőink igényei szabnak határt. Raktárak, tárolók hangárok kialakítására alkalmas, akár építési engedély nélkül is felépíthető és nagy biztonsággal üzemeltethető. Napjainkra kiforrott, elfogadott, gazdaságos irattárolási rendszerek. Rendkívül helytakarékos - így jelentős bérleti díjakat, beruházási költségeket lehet megtakarítani ezzel a tárolási megoldással. Kedvező áron, nagy szerelési és tervezési tapasztalattal. 

 • Burkoló Budapest
  Padlóburkolás, falburkolat készítése, burkoló Budapest: +36 30 302 9545 kád beépítés, csempézés, kő ragasztás, beltéri burkolás.

  • burkolás,
  • hidegburkolás,
  • Teraszburkolás,
  • falburkolás,
  • burkolás árak,
  • burkoló,
  • lábazati burkolat

  Üdvözlöm honlapomon! Pinczés Bertalan hidegburkoló mester vagyok, vállalok kisebb kőműves munkákat, de kiemelten burkolást Budapest területén és környékén. 1992-ben fejeztem be tanulmányaimat, és megszerezve a MAPEI mestervizsgát 1997 óta burkolóként dolgozom Budapest környékén. Egyeztetés szerint az ország sok pontján vállalok munkát. Bármilyen jellegű munkával kapcsolatban hív, biztos lehet benne, hogy többéves gyakorlattal és sok-sok befejezett munkával a hátam mögött, megbízható burkolást kap.

  Tapasztalatból tudom, hogy az igényes, szép és ízléses munkához a türelmen, tapasztalaton kívül a szakma szeretete is elengedhetetlen feltétel. Számomra a munkám egyben a hivatásom is, ezért a szakértelem, a pontosság és a megbízhatóság az első számú szempontok közé tartoznak a kivitelezés folyamán. Szinte minden olyan anyaggal dolgoztam már, mely a korszerű építőiparban használatos.

  Burkoló Budapest - vállalkozásom fő profilja: burkolás
  Tevékenységem fő vonalakban az alábbi területekre terjed ki: - Mindennemű hidegburkolás kül- és beltérben egyaránt: fürdőszoba, nappali, konyha, medence, merülőmedence, terasz burkolása Budapest - Természetes kőburkolatok falra, burkolás padlóra - Csempézés Budapest - Kádcsere - Akril fürdőkád beépítése Budapest - Járólap ragasztása - Terméskő burkolat lerakása Budapest - Terasz burkolás télen Budapest - Térkő burkolat lerakása Budapest - Bontott tégla burkolat lerakása - Üvegtéglából falazat készítése - Márvány, gránit burkolás - Linóleum burkolat lerakása Budapest - Laminált parketta lerakása Budapest - Kisebb kőműves munkák, pl. vakolás Budapest Vállalom félbehagyott munkák befejezését is!

  Burkoló Budapest - referenciamunkák
  Burkoltam Hajdú Péter medencéjét és dr. Czeizel Endre legközelebbi munkatársának fürdőszobáját, de azt gondolom, hogy beszéljenek helyettem a munkáim. Néhány felvétel megtekinthető a Burkolási referenciamunkáim menüpontban, a megtekintéshez kattintson a képre! Amit kínálok: - Ingyenes felmérés, árajánlat készítés - Megrendeléstől függően anyagbeszerzés - Egyedi munkák, lézeres vágás - Látványtervezés: hidegburkolatok tervezési programmal - 5 év garancia, ha a ragasztó anyagot én biztosítom A kiváló minőségű MAPEI ragasztókról bővebben itt olvashat: MAPEI termékek A megfelelő csemperagasztó kiválasztása nagy mértékben megnövelheti a burkolat élettartamát. A legjobb burkolást csakis minőségi segédanyagokkal lehet elképzelni és a burkoló is egyszerűbben, precízebben tud velük dolgozni. Számomra alapvető a pontos munkakezdés, a határidőre elvégzett burkoló munka, a precíz, igényes, minőségi kivitelezés.

  Burkoló kiválasztása Budapest
  Mivel lakása alapjait készül egy szakemberre bízni, mindenképpen tájékozódjon az illető szakmai referenciájáról, megbízhatóságáról. Manapság a legtöbb szakember rendelkezik honlappal, ahol akár fényképeket nézegetve is eldöntheti, ő e Önnek a megfelelő szakember. Kérjen tőle előzetes, részletes árajánlatot. Minden részletet beszéljenek meg pontosan. Mondja el elképzeléseit és kérdezzen rá a még nem teljesen világos pontokra. Érdeklődje meg van-e garancia a munkájára.

  Burkolóanyagok kiválasztása Budapest
  Az ár mellett érdemes a következő szempontokat is figyelembe venni a burkolóanyagok kiválasztása során. - Esztétika: passzoljon a lakáshoz - Műszaki paraméterek: pl. kopásállóság, tisztítószerekkel való kezelés esetén a foltosodás, csúszásveszély fényes felületű anyagoknál, fagyállóság stb. - Takaríthatóság: felülettől függően az érdesebb lapok nehezebben, míg a sima könnyebben takarítható. - Színek hatása: a különböző színek különböző hatással vannak az emberre. Pl. a vörös felfrissít, jókedvre derít, a zöld megnyugtat és figyelmessé tesz, a barna konzervativitást sugároz, a kék relaxációt elősegítő, vágykeltő stb.

  Válaszok gyakori kérdésekre
  1. Porózus a beton mit tegyek vele burkolás előtt? -Az aljzatot célszerű, mindig alapozni kiegyenlítés, ragasztás előtt. Nedvszívó aljzatoknál használatos alapozó az úgynevezett mélyalapozó. 2. Nem szeretném leverni a régi csempét, mit tegyek vele, hogy ráragaszthassam az újat? - Csempét, csempére történő ragasztásnál, illetve nem nedvszívó aljzatra történő ragasztásnál is fontos követelmény az alapozás. Ebben az esetben használatos alapozó a D4-es tapadóhíd. Ecsettel, vagy hengerrel felhordva különösen jól tapadó felületet kapunk, melyre már közvetlenül lehet burkolni. 3. Mitől vizesedik a falam burkolás után? - Fürdőszoba burkolásánál mindig ügyeljünk a használati víz elleni szigetelésre, ennek elmaradása eredményezheti a falak vizesedését. Burkolás előtt, az alapozás után használatos a folyékony fóliának nevezett egykomponensű kenhető szigetelés, mely megakadályozza a falak vizesedését. Min rétegvastagság 1mm, anyagszükséglet kb. 1,5 kg/m2/mm 4. Kenhető szigetelést használtunk a fürdőszobába, mégis vizesednek a sarkok miért? - Sarkoknál nehézséget jelent a szakemberek számára, a megfelelő felület kialakítása a folyékony fóliával, ezért ott mindig használjunk hajlaterősítő szalagot. 5. Medence szigeteléshez, milyen anyagot használjak? - A kenhető szigetelésekből léteznek kétkomponensű szigetelések, ezeket teraszhoz, és medencékhez használják, alkalmazható vastagfólia. 6. Terméskövet szeretnék ragasztani, melyik a legideálisabb ragasztó? - Terméskő ragasztáshoz sose normál ragasztót használjon, léteznek kifejezetten terméskőhöz használatos ragasztók. Murexin KL1 ragasztó, KTF55 flex trass ragasztó.   Burkolás munkadíj: előzetes felmérés alapján Pontos árat csak helyszíni felmérés után tudok adni, miután láttam az elvégzendő munkát, illetve a megvásárolt burkolóanyagot. Ha máris úgy gondolja, hogy munkával kapcsolatban szeretne beszélni velem, akkor elér a 06 30 302 9545-ös telefonszámon.   Remélem én fogok eszébe jutni, amikor burkolóra lesz szükség Budapest régiójában! Burkolómester Budapest - 20 éves tapasztalat, szoftveres látványtervezés, precíz munka: 06 30 302 9545!
   

 • Az infrapanellel történő fűtés napjainkban egyre elterjedtebb, hiszen számtalan előnye van. Az infrapanel nem a levegőt melegíti fel, hanem a körülötte lévő tárgyakat, berendezéseket és bútorokat hevíti infravörös sugarak segítségével. Működése hasonló elven történik, mint a napsugárzás, annyi különbséggel, hogy a panelnek nincsenek káros hatásai. Kellemes hőérzetet biztosít és pozitívan hat az asztmában, allergiában szenvedők állapotára nézve. Ma már üvegből is készítenek infrapaneleket, ezek ugyanúgy működnek, mint a hagyományos típusúak, de dizájn szempontjából mutatósabbak.

  Az üveg infrapanel a modern otthonok, üzletek, irodák, nyaralók tökéletes kiegészítője lehet, és még praktikusság szempontjából is kiváló. Választhatjuk talpazattal is, így többféle módon felhasználhatjuk. A telepítése rendkívül egyszerű, ráadásul wifi vezérlés is párosítható a rendszerhez.

  Az üveg infrapanel kiváló enteriőr…

  Egy üveg infrapanel a lakberendezők fantáziáját is alaposan megmozgatja, hiszen számtalan lehetőséget rejt magában. Elsősorban modern és minimalista enteriőrben érdemes használni, de ügyelni kell arra, hogy a rendszeres takarítás során a teljes felület hozzáférhető maradjon. Így a lerakódó portól és egyéb szennyeződésektől könnyedén meg lehet tisztítani a felületet, ami hozzájárul az eszköz hosszú élettartamához és gondtalan működéséhez.Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás