Skip to Content

Települések tartalommal

Cikk-cakk Hírszőnyeg. Söpörd be alá!

Küldd be rövid cikkeidet, azonnal megjelenítjük.

Kategóriák ABC sorrendben

A (71)
B (49)
C (24)
D (10)
E (54)
F (52)
G (18)
H (36)
I (30)
J (13)
K (87)
L (25)
M (48)
N (25)
O (19)
P (34)
R (31)
S (89)
T (51)
Ü (24)
V (47)
W (11)
X (1)
Y (1)
Z (15)

Cikk-cakk Hírszőnyeg legfrisebb ajánlásai

Tartalom átvétel
Updated: 16 perc 42 másodperc

Milyen felvonókat különböztetünk meg napjainkban?

sze, 01/06/2021 - 10:46
Milyen felvonókat különböztetünk meg napjainkban?

A felvonók, más néven liftek, emberek és tárgyak szállítását teszik lehetővé épületekben, bányákban vagy hajókon. A felvonók hajtása elektromotorokkal történik, az ehhez szükséges energiát pedig vagy hidrosztatikus hajtás közvetít a felvonó felé, vagy olyan kötélrendszer, ami ellensúlyokkal kombinált. A hidrosztatikus hajtásnál a motor a szivattyút hajtja.

tovább

Hűtés-fűtés

szo, 12/19/2020 - 22:00
Hűtés-fűtés

Elege van a költséges, elavult, sekélyes fűtési rendszerekből, mint a radiátor, vagy kellemetlennek találja a hangosan zúgó klímákat? Mi komfortos és csöndes szobahőmérsékletet ajánlunk az év minden szakában. Radiátort használ, de zavarja a szállingózó por, vagy túl drágának találja a gázkazánt, esetleg spórolni akar egy hőszivattyúval? Keressen minket bizalommal, nem bánja meg!

Milyen konyhai gépeket használnak a nagykonyhák, éttermek?

cs, 12/17/2020 - 15:34
Milyen konyhai gépeket használnak a nagykonyhák, éttermek?

Az éttermek, kifőzdék, nagyüzemű konyhák berendezései teljesen eltérőek egy háztartás konyhájában található berendezésektől. Mivel itt jellemzően egyszerre többen is dolgoznak és sokkal több ételt készítenek egyszerre, ezért itt nem elég a különféle eszközökből egy-egy darabot beszerezni. A nagykonyhai berendezéseken egyszerre számos dolgot lehet elvégezni.

tovább

D-vitamin jótékony hatásai.

p, 12/11/2020 - 11:14
D-vitamin jótékony hatásai.

A vitaminok elengedhetetlen tápanyagok a szervezetünk számára, amelyeket folyamatosan a megfelelő mennyiségben pótolnunk kell, hogy a szervezetben zajló folyamatok megfelelő módon működhessenek. A vitaminok között megkülönböztetünk zsírban- illetve vízben oldódó vitaminokat. Az A-vitamin egy antioxidáns hatásokkal rendelkező vitamin, amely számos anyagcsere folyamathoz szükséges.

tovább

A bodorrózsa hatásai.

h, 11/23/2020 - 15:45
A bodorrózsa hatásai.

A Görögországban őshonos bodorrózsa egy igazán sokoldalú, számos gyógyhatással rendelkező növény. Kiterjedt tulajdonságainak köszönhetően 1999-ben elnyerte az "Európa gyógynövénye" címet is. Hatékony vírusellenes termék, amely emellett gomba- és baktériumölő tulajdonságokkal is rendelkezik. Kiemelkedő antioxidáns tulajdonságai elsősorban gazdag polifenol tartalmának köszönhető.

tovább

Információk a bodorrózsa hatásairól.

v, 11/22/2020 - 21:10
Információk a bodorrózsa hatásairól.

A bodorrózsa egyre nagyobb figyelmet kapó gyógynövény, amelyet már az ókori gyógyászatban is kiemeltként kezeltek. Kiterjedt tulajdonságait egy legenda szerint az olimposzi istenek dupla áldásának köszönheti. Magas antioxidáns hatása gazdag polifenol tartalmára vezethető vissza, amely többszöröse a zöld tea polifenol tartalmának.

tovább

A bodorrózsa hatásai.

v, 11/22/2020 - 13:09
A bodorrózsa hatásai.

A bodorrózsa egy igazán sokoldalú gyógynövény, amely az ókori gyógyászatban az egyik legértékesebb gyógynövénynek számít. Kiemelkedően magas antioxidáns hatása gazdag polifenol tartalmának köszönhető, amely többszöröse a zöld tea polifenol tartalmának is. Vírusellenes hatásai mellett gomba- és baktréiumölő tulajdonságokkal is rendelkezik.

tovább

A bodorrózsa előnyei.

p, 11/20/2020 - 22:10
A bodorrózsa előnyei.

A bodorrózsa egy sokoldalú gyógynövény, amelynek története a görög mitológiáig nyúlik vissza. Egészségügyi előnyeinek köszönhetően hatékonyan alkalmazható megfázásos és influenzás tünetek enyhítésére és megelőzésére egyaránt. Antivirális és antibakteriális hatása mellett gyulladáscsökkentő és immunerősítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

tovább

Az irodaszerek fontossága!

p, 11/20/2020 - 15:16
Az irodaszerek fontossága!

Az irodaszerek meghatározzák a mindennapjainkat otthonunkban és a munkahelyen egyaránt. Például az iratrendezésre alkalmas termékek segítségével tökéletes rendet teremthetünk az íróasztalunkon, és a dokumentumok között. Nincs is annál rosszabb, mint amikor hirtelen szükségünk lenne egy két évvel ezelőtt megkötött szerződésre, de nem találjuk meg a káoszban.

tovább

Milyen előnyei vannak az infraszaunáknak, infrakabinoknak?

cs, 11/19/2020 - 15:29
Milyen előnyei vannak az infraszaunáknak, infrakabinoknak?

A szaunázás csodás hatást gyakorol a szervezetünkre nézve, egyszerre regenerál és relaxál is. Az infraszauna még jobbnak bizonyul, mint a hagyományos szauna, sokkal több előnye van. Nézzük hát meg, hogy miért célszerűbb inkább az infraszaunát választani.

Az infraszauna pozitív tulajdonságai…

tovább

Miért hasznosak a macska játékok?

cs, 11/19/2020 - 15:12
Miért hasznosak a macska játékok?

A különféle macska játékok jól jönnek a felnőtt és a kölyök cicáknak egyaránt. Legyenek bármennyi idősek is a játék nem maradhat ki a mindennapjaikból. A macskák kíváncsi élőlények, szeretnek mindent megnézni, kergetnek, levadásznak dolgokat, tehát ebből is láthatjuk, hogy folyton keresik az izgalmakat.

tovább

Kényelmes kutyafekhely termékek elérhető áron!

cs, 11/19/2020 - 14:59
Kényelmes kutyafekhely termékek elérhető áron!

A kutya az ember legjobb barátja. A felelős gazdik megfelelően gondoskodnak kis kedvencükről. Ehhez bizony számtalan dolgot szükséges beszerezni. A hűségükért cserébe mindenből megérdemlik a legjobbat, éppen ezért gondoskodni kell róla, hogy a mindennapok komfortosak legyenek számukra. Ehhez bizony elengedhetetlen, hogy ideális fekhelyet szerezzünk be számukra.

tovább

Lomtalanítás konténer rendeléssel

cs, 11/12/2020 - 11:38
Lomtalanítás konténer rendeléssel

Lom eltávolítása konténerrel
Felhalmozódott a szemét a lakásában?
Több mint 20 éve szállítunk felesleges bútorokat, elektronikai eszközöket, papírt, könyveket és textíliákat konténerekben, és szakszerűen távolítjuk el őket hulladéklerakókba. Nem kell megvárni az éves lomtalaqnítást, csak egy telefonba kerül, és megszabadulhat a hulladéktól:

Lomtalanítási területek

tovább

Borkóstolás és csapatépítés a hazai borospincékben

k, 10/27/2020 - 16:59
Borkóstolás és csapatépítés a hazai borospincékben

A borospincéknek különleges hangulata van és a bor illata bejárja az egész területet. A borospincék kiválóan alkalmasak valamilyen családi esemény megünneplésére, például lehet ez egy szülinap vagy évforduló, de csapatépítők lebonyolítására is alkalmas helyszínnek bizonyulnak.

továbbWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás